За нас

Ние знаем колко натоварваща може да бъде за Вас организацията на проектанти, строители и доставчици, когато се местите в нов офис или жилище, или отговаряте за пускането в експлоатация на по-голям проект в определен срок.

Има решение. АлкоАрт е строителна компания, която предлага на едно място разнообразие от услуги като: интериорно проектиране, управление на проекта, изпълнение на довършителни и инсталационни работи. Ние сме строителна компания, специализирана  в обзавеждане, реконструкция и ремонти на офиси, болници, училища, магазини и жилища, предоставяща също така и интериорно проектиране и мебелиране.

АлкоАрт е Вашият доверен партньор, когато става дума за строителни проекти.

Планиране

Седмични срещи

Интериорно проектиране

Поддръжка и нещо повече

Защо да изберете нас?


Концентриране на комуникацията

Управителят на компанията лично следи всеки строителен проект независимо от големината му. В зависиомост от това дали проектът е основна реконструкция или довършителни работи и ремонти на офиси, търговски площи, жилища, болници и училища, управителят на компанията ще определи един от нашите инженери или архитекти за ръководител на строителния проект и ще му делегира изпълнителни права. Ръководителят на строителния проект ще координира и обединява усилията на интериорния проектант, инсталационните инженери, доставчици и строителни работници. Отделно от седмични срещи за отчитане на прогреса на работите, той ще организира и ръководи срещи с  проектантаюите и доставчиците за вземане на решения, когато Ви трябва да одобрите определено проектно решение или изберете даден материал. Ръководителят на строителния проект през цялото време ще следи да не се надвиши бюджета и изпълни крайният срок.

Вие ще контактувате само с едно лице и ще получавате пълна отчетност и прозрачност.


Интериорно проектиране

В допълнение на нашите архитекти, осигуряващи Ви с разнообразие от отлични интериорни решения за Вашия офис, магазин или жилище, нашият екип от инженери е готов да превърне красивите 3-d визуализации в реалност като отговори на всяко техническо предизвикателство. Освен това, нашият ръководител на проекта ще се погрижи предложеното решение да е ефектиено ценово и да може да  бъде приложено навреме.

По този начин Ви ще можете да установите рамка на бюджета и сроковете от самото начало.


График на проекта

На нашата първа работна среща, ние ще Ви предложим подробен строителен график изготвен от нашите инженери. Нашият ръководител на проекта ще се среща с Вас всяка седмица и информира за прогреса на работите спрямо графика.

Използвайки графика, Ви ще можете да контролирате целия процес и да сте уверен, че всичко е навреме.


Винаги навреме

Ние знаем как да сме в график и да завършим строителния проект на време. Разделяме строителния проект на части, които лесно да могат да бъдат обхванати и се концентрираме върху навременното им изпълнение.

В същото време планираме и не изпускаме от поглед крайния срок.


Фокусирани върху клиента

Нашите клиенти може да са големи или малки. Ние осигуряваме индивидуален подход независимо дали строителният проект е реконструкция на болница или училище или довършителни работи обзавеждане на жилище или магазин.

Ние се съобразяваме с желанията на нашите клиенти до най-малкия детайл на архитектурно-строителните и инсталационни работи.


Ценова ефективност

Готови сме да предложим конкурентни цени, опирайки се на познаването ни на строителния процес и пазaра на материалите.

Вие ще получите възможно най-много срещу Вашите пари, благодарение на предложените различни интериорни решения, разнообразна гама от материали и професионален технически съвет.


Надеждни бизнес партньори

Ние знаем колко важно е добрата репутация в строителния бизнес. Целият ни екип е съсредоточен върху изграждането на трайни отношения с нашите клиенти.


Вашият дългосрочен партньор

Щатливи сме да Ви предложим поддръжка или да вземем участие при бъдещо разширение на Вашия проект.


Безопасност и здраве

Ние не си позволяваме компромиси с безопасността и здравето на на шите обекти. Нашият екип е добре мотивиран и трениран, за да отговори на предизвикателствата.


Околна среда

Наша цел е да опазваме околната среда и запазим добрите отношения със съседите Ви, ограничавайки максимално прахта и шума по време на строителството.

© 2024 АлкоАрт ЕООД. Всички права запазени.
Уеб дизайн и хостинг: Domain Kiosk LLC.